12 sie 2014

Domowy ser w zalewie chilli



Domowy ser w zalewie z Tajskim chilli :

- 100 gram domowego twarożku przepis tutaj
- 6 łyżek oliwy extra V
- 2 łyżeczki czubricy czerwonej, do kupienia tutaj
- 2 szczypty soli
- łyżka soku z cytryny
- ewentualnie świeża macierzanka gałązka
- 2 tajskie chilli z oleju posiekane


Schłodzony twarożek pokroić w kostkę, posolić i dodać czubrice. Delikatnie wymieszać. Dodać pozostałe składniki jeszcze raz wymieszać i odstawić do lodówki na 15 minut. Chcesz wiedzieć jak przygotować takie chilli w zalewie ? Zapytaj mnie w komentarzu ;)

1 komentarz:

  1. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...